Šis raksts izdrukāts no KNAB mājas lapas http://www.knab.gov.lv/lv/knab/forum/index.php?id=3785
09.09.2010

Jaunumi e-pastā

ask
Tavam NĒ ir nozīme
vadlinijas
peg

Diskusijas

Kā Jūsu balsošanas izvēli, piedaloties vēlēšanās, ietekmē politiskās partijas finansiālās darbības pārkāpumi (piem. priekšvēlēšanu tēriņu pārsniegumi, neatļauti ziedotāji u.c.)?

Iepriekšējā | Lapas (kopā ) 1 | Nākamā
Jānis Ozols
31.08.2010 10:08
Priekšvēlēšanu kampaņas pārkāpumi ir ļoti svarīgi no demokrātijas attīstības viedokļa. Es nespēju nobalsot par politisko spēku, kurš klaji neievēro godīgas sāncensības principus un būtībā arī parāda savu attieksmi pret tiesisku valsti. Tomēr visvairāk jau kremd tas, ka arī ar visiem šiem pārkāpumiem atsevišķi politiskie spēki tomēr tiek ievēlēti un pret viņiem netiek īstenotas nekādas sankcijas. Vēl joprojām partijas nav samaksājušas par pārkāpumiem 9. Saeimas laikā. Es kā vēlētājs esmu gatavs sodīt politiķus ar savu balsi vēlēšanās, bet šķiet, ka to nav gatava vai nespēj mūsu tiesu sistēma.
Jānis Latvietis
12.02.2010 17:27
Paliek virsotnē kandidtu deputāti tikai tāpēc ka ļoti daudz cilvēku neiiet balsot. Godmanis dabūja Eiroparlamenta deputāta kreslu tikai tāpēc ka kopēja eiroparlamenta velešanos Latvijā balsošana piedalijas tikai ap 40%% balstesigo iedzīvotāju. Godmanim pietiku 20%% no ta. Obligāti jāiet balsot visiem un svitrot negodigus cilvēkus no sarakstiem. Es domāju kaut vienu no 100 kandidātiem latvietis pazīn. Un ja tas ir godīgs, vai vismāz tu viņam var uzticities atstaj to sarakstā, bet pārejos svitro.
Sandra
07.08.2009 09:44
Vēlēšanas, es tām neticu un apšaubu to tās vispār ir apšubāms pasākums. Vēlēšanu likums jāmaina, jo šī kārtība kāda ir pašlaik nekam neder. Cilvēki sen jau brīnās par to, ka tie kas saņem visvairāk mīnusus vienalga ir pašā virsotne un ieņem amatus. Tāpēc nav ko brīnīties, ka cilvēki neies balsot, jo es arī apsveru neiet un nepiedalīties tautas muļķošanas orģijās.
ance
27.05.2009 08:58
Ja KNAB līdz vēlēšanām paziņos, ka Šlesers ir pārkāpis visus reklamēšanās ierobežojumus, tad es noteikti par viņu nebalsošu.(kaut gan nebalsošu arī tāpat:))
Iepriekšējā | Lapas (kopā ) 1 | Nākamā
Izsakiet savu viedokli
Jūsu vārds
Jūsu viedoklis