KNAB

www_majaslapai_cirule.jpg (42,96 KB)

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) informē, ka no š.g. 1.februāra KNAB priekšnieka vietnieka (izmeklēšanas darbību jautājumos) amatā iecelta Ineta Cīrule.

Inetas Cīrules profesionālās zināšanas un prasmes, kā arī līdzšinējā darba pieredze apliecina viņas spēju pildīt KNAB priekšnieka vietnieka izmeklēšanas darbību jautājumos pienākumus. Darba gaitas I.Cīrule uzsākusi 2000.gadā policistes amatā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē. KNAB I.Cīrule strādā kopš 2004.gada. Sākotnēji bijusi Izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja, pēc tam Izmeklēšanas nodaļas vadītāja, Otrās pārvaldes jeb Kriminālprocesuālo izmeklēšanas pārvaldes priekšniece. Kopš 2018.gada 15.oktobra I.Cīrule pildījusi KNAB priekšnieka vietnieka izmeklēšanas darbību jautājumos pienākumus.

Inetai Cīrulei ir maģistra grāds tiesību zinātnē.

Inetai Cīrulei piemīt ļoti labas stratēģiskās plānošanas un komandas vadības prasmes, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, orientācija uz attīstību un citas kompetences, kas ir nepieciešamas sekmīga KNAB izmeklēšanas darba nodrošināšanai.

KNAB priekšnieka vietniece Ineta Cīrule: “Piekritu šim izaicinājumam, jo uzskatu, ka mans pienākums ir sniegt pienesumu cīņā ar korupciju, izmantojot daudzu gadu laikā iegūto profesionālo pieredzi. Esmu pārliecināta, ka spējam atklāt un sekmīgi izmeklēt apjomīgas un sarežģītas korupcijas lietas. Vēlos ieguldīt savas zināšanas un pieredzi KNAB izmeklēšanas funkcijas stiprināšanā, lai par biroja darbu vienmēr varētu teikt "Gods pār varu".”