No šā gada 1. decembra sabiedrībai ir pieejama jaunā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) interneta mājas lapa - http://www.knab.gov.lv. Jaunas mājas lapas izstrādāšanas mērķis bija izveidot operatīvu, kvalitatīvu un efektīvu informācijas iegūšanas avotu internetā.

Apjomīgajā politisko partiju finansējuma datu bāzē tagad ir iespējams atlasīt informāciju vienkāršāk un ātrāk, kā arī izmantojot dažādus atlases kritērijus. Datu bāze ir viegli pārskatāma un administrējama.

Mājas lapas apmeklētājiem ir nodrošināta iespēja nosūtīt e-vēstuli KNAB, pieteikties jaunumu saņemšanai ar elektroniskā pasta starpniecību, kā arī piedalīties diskusijās par aktuāliem pretkorupcijas jautājumiem. Par KNAB kompetencē esošajiem jautājumiem interesenti var iesniegt aktuālos jautājumus un saņemt atbildes.

Jaunajā mājas lapā būs pieejami nozīmīgākie tiesību akti un starptautiskie dokumenti, informatīvie materiāli un pētījumi par korupcijas jautājumiem. Informācija ir pieejama arī angļu un krievu valodās.

Mājas lapas tehniskais risinājums nodrošina biroja darbiniekiem iespējas operatīvi aktualizēt un papildināt esošo informāciju. Pašreiz KNAB turpina mājas lapas pilnveidošanu un būs pateicīgs par lapas apmeklētāju priekšlikumiem tās uzlabošanā.

Mājas lapas dizainu un tehnisko risinājumu, atbilstoši KNAB prasībām, izstrādāja SIA "Graftona Internets". Mājas lapas izstrādes kopējās izmaksas ir 2300 lati.