Svinīgi atklāta KNAB jaunā ēka Rīgā, Citadeles ielā 1

Šodien, 2018.gada 22.maijā, klātesot premjeram Mārim Kučinskim, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšniekam Jēkabam Straumem, finanšu ministrei Danai Reizniecei-Ozolai, Latvijas Republikas ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram, Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas Korupcijas novēršanas apakškomisijas priekšsēdētājam Aleksejam Loskutovam un VAS “Valsts nekustamie īpašumi” valdes priekšsēdētājam Ronaldam Neimanim svinīgi tika atklāta Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) ēka.

 

Pasākuma ievaddaļā KNAB priekšnieks, Ministru prezidents un finanšu ministre svinīgi atklāja jauno ēku. Tāpat svinīgajā atklāšanā tika iesvētīts KNAB karogs uz kura attēlots KNAB logo ar devīzi “GODS PĀR VARU”. Mediju pārstāvjiem bija iespēja uzdot jautājumus, kā arī apskatīt konferenču zāli un pārrunu/pratināšanas telpas.

Pārceļoties uz jaunajām telpām 3756 kvadrātmetru platībā, KNAB tiek nodrošināta iestādes funkciju izpilde atbilstoši likumdošanai un saistošajiem normatīvajiem aktiem, kas līdzšinējās telpās bija sarežģīti. Jaunās telpas ir piemērotas specifiskajām KNAB funkcijām un nodrošinās iestādes darbiniekiem labākus darba apstākļus.

Biroja telpu pielāgošanu KNAB vajadzībām VAS “Valsts nekustamie īpašumi” īstenojusi laikposmā no 2015.gada sākuma līdz 2018.gada pavasarim.

prese2.jpg (284,73 KB)

knab_infografika_21.05.18..jpg (196,60 KB)